Allmänspecialist till Rävlanda vårdcentral

Vill du arbeta på en mindre vårdcentral med genuint engagemang och intresse för sina patienter och för arbetsmiljö i vackra Härryda kommun?

Härryda kommun ligger emellan storstäderna Göteborg och Borås med endast 15 min till Landvetter flygplats. www.harryda.se.

Om du önskar flytta kan vi hjälpa till med boende i närområdet.

Om oss
Rävlanda vårdcentral är väletablerad och har drivits i samma regi sedan 1993. I organisationen ingår även Sätila Vårdcentral. Vårdcentralerna samarbetar nära varandra med givande synergieffekter.

Vi är en sammansvetsad grupp varav många arbetat hos oss länge. Hos oss prioriterar vi kontinuitet i hela vårdkedjan och jobbar med ständiga förbättringar och utvecklingar i vårt prestigelösa arbetssätt.

Du har flera specialistläkare som kollegor. Gemensamt delar vi kunskap och erfarenhet och det kollegiala intresset för samarbete är stort.

Om dig
För att trivas hos oss behöver du uppskatta teamarbete och nära kontakt med dina arbetskamrater i det dagliga patientarbetet, med bredden och variationen som yrket som allmänläkare innebär. Du ser goda villkor och medbestämmande som förutsättningar för en välfungerande arbetsplats.

Rävlanda vårdcentral är en privat vårdcentral, med korta beslutsvägar och du som medarbetare har stor möjlighet att påverka arbetssätt och rutiner.Du behöver vara flexibel, positiv och intresserad av ditt arbete med goda kunskaper i svenska motsvarande C1 enligt Europarådets referensram.

Har vi väckt din nyfikenhet? Hör av dig så berättar vi mer!

Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstidsmått: 100 %, övriga önskemål kan diskuteras.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 240115, intervjuer sker löpande

Kontakt
Cathrine Klippedahl Verksamhetschef
Vård i Rävlanda, Sätila AB
0704-386457
www.ravlandavardcentral.se

Ansökan skickas till: cathrine.klippedahl@strandab.se

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter.
E-post info@ravlandavardcentral.se

För patientärenden, använd alltid 1177.

Medicinskt ansvarig läkare: Karin Hederstierna.

Verksamhetschef: Cathrine Klippedahl.

Tillgänglighetsdatabasen - bild med länk till information om tillgänglighet på vårdcentralen
Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning